HLADILNE ENOTE

Integrirane hladilne enote z ločeno baterijo.

Hladilna enota CT F3 za modela Logistar 200 Cargo in Logistar 200 Van je opremljena z lastnim paketom litijevih baterij 48 V in 10 kW.

Hladilna enota CT U2 za kompaktni električni kombi Metro je opremljena z ločenim 24 V in 5,5 kW litijevim baterijskim paketom.

Hladilni enoti CT U2 in CT F3 nudita enake karakteristike in prednosti. Temperaturno območje se giba od -20 °C, za zamrzovalne operacije in do 35 °C za sveže dostave. Ne glede na delovne pogoje lahko transportirano blago vzdržujemo pri konstantni temperaturi od 6 do 8 ur.

Če baterijo hladilnih enot polnimo po metodi hitrega polnjenja, je ta za uporabo pripravljena že po štirih urah, pri običajnem polnjenju pa je polna v sedmih urah. Zunanjo baterijo hladilne enote je mogoče polniti in hkrati hladiti tovorni prostor.

Streha hladilne enote je lahko dodatno opremljena s fleksibilnimi sončnimi celicami. S temi je mogoče napajati do 40% kapacitete baterije z obnovljivo energijo, zaradi česar so električna vozila Cenntro še bolj trajnostna. Obstaja tudi možnost vgradnje večih komor z različnimi temperaturami.

R_Cenntro_Logistar200Van_Cooling_Kuehlaufbau
R_Cenntro_Logistar200_Cooling_Kuehlaufbau

Imate kakšno vprašanje?