Podjetje iHome-Cenntro d.o.o. je nastalo je z idejo, da prihodnost pripada električnim avtomobilom. iHome-Cenntro d.o.o. je prvi na trgu, ki ponuja večnamenska električna vozila.

Glavna dejavnost podjetja je prodaja električnih gospodarskih vozil Cenntro v Sloveniji.

Za katere težave/izzive ponujamo rešitve?

Kako doseči največji tovorni prostor z največjim udobjem kabine in minimalnimi merami za prevoz na zelo omejenih območjih, na okolju prijazen in učinkovit način? Cenntro Metro je odgovor na to vprašanje! 1,40 m široka, 3,70 m dolga in 1,90 m visoka idealna električna vozila za tovarniško in mestno logistiko.

Našim strankam lahko uspešno zagotovimo naslednje rešitve:

Poleg kompaktnih dimenzij, Cenntro Metro prav tako uporablja svojo standardno prilagodljivost: sistem Easy Swap® omogoča menjavo karoserije v manj kot petnajstih minutah. To poveča možno področje uporabe. Ne glede na to, kateri poklic izberete in ali načrtujete spremembo – vsak Cenntro Metro ima enako osnovo in s tem številne uporabne lastnosti.

Cenntro Metro se ne vidi le kot kompaktno in vsestransko štirikolesno vozilo, ampak so naša električna gospodarska vozila del digitalnega ekosistema. Z izbrano podatkovno bazo lahko Cenntro Metro povežemo v mrežo in ga preoblikujemo v širok nabor digitalnih aplikacij, kot so upravljanje voznega parka, podatkovno središče za predvidevanje optimalnega izkoristka vozila, prevoz kot storitev – možne uporabe je mogoče konfigurirati glede na potrebe uporabnikov.

Zahvaljujoč tihemu delovanju elektromotorja z močjo 10 kW, Cenntro Metro deluje skoraj brez hrupa in lokalnih emisij. Subjekti, ki imajo koristi od zgoraj navedenih značilnosti na tem področju so: mesta, živalski vrtovi, zabaviščni parki, industrijska področja, hotelska naselja, parki, naselja, kmetijstvo, mestna logistika, kmetijske trgovine in še veliko več.

Za podjetja, ki želijo promovirati svoje izdelke ali se tržiti, je Cenntro odlična izbira.

S kom želimo sodelovati?

Z lokalnimi partnerji na področju proizvodnje, servisa in montaže ter distribucije na področju izdelave specialnih vozil, z organizacijami za načrtovanje javnega prometa in upravljanje mobilnosti v mestih, z javnimi komunalnimi podjetji, s pobudniki pametnih mest ter z industrijskimi podjetji.

Kaj nas na trgu dela izjemne?

Cenntro Metro je zasnovan kot električno vozilo, v katerem so usklajene vse komponente: lahek okvir vozila iz posebnega visoko trdnostnega jekla (odporen proti koroziji), enostavno manevriranje zahvaljujoč natančni sprednji osi in štirikolesne zavore, ki vozilu omogočajo varno ustavljanje.

Zahvaljujoč pametnemu shranjevanju podatkov, strankam poenostavi delo pri načrtovanju poti, pregledih in podatkih o načrtovanju, poizvedbah o uporabi vozila (npr. kilometrina, nivo baterije in doseg, naslednja načrtovana uporaba itd.), okvarah (spletno beleženje novih okvar, status vozil na popravilu, pregled prijavljenih okvar ipd.) in ocene (pregled ekonomičnosti ipd.).

Skupaj z vami lahko prilagodimo vaša vozila Cenntro!

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas ali pošljite povpraševanje.